Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya   LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor.

“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Önemli Eğitim Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Önemli Eğitim

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi’nin bölge hizmeti verdiği Bilecik, Kütahya, Afyon ve Uşak illerinde LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri dağıtımını gerçekleştirildi. LÖSEV et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürüyor. Bölgede yapılan et ve et ürünleri yardımında LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu.

“LÖSEV Eğitim Programları ile Ailelere Sosyal Destek Sağlamaya Devam Ediyor”

LÖSEV, sosyal destekler kapsamında vakfa kayıtlı ailelerini gönüllü uzman konuklarla buluşturmaya ediyor. Uşak’ta gerçekleştirilen et dağıtımında, Uzm. Psikolog Hatice Akkan gönüllü olarak ailelerle bir araya geldi ve “Stres Yönetimi ve Psikolojik Sağlamlık” konulu eğitimi gerçekleştirerek ailelerin zorlu sürecine destek oldu. Özellikle doğru bilgi ihtiyacının yoğun ve önemli olduğu tedavi süreci, LÖSEV’in gönüllü uzmanlar eşliğinde sunduğu eğitim destekleri sayesinde ailelerin mücadelesini olumlu etkiliyor. Hasta ve hasta yakınlarının yalnız olmadıklarını bilmeleri, kendilerini geliştirmeleri ile aileler hayata daha sıkı bağlanıyor.

Yıl boyunca adak bağışı yapabilirsiniz

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabildiğiniz gibi yıl boyunca da adak bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.