Birimleri gezen Eğit Der üyeleri, “Başkan 7’den 70’e herkese hizmet veriyoruz diyordu, bunun ne demek olduğunu gezerek gördük. Kreşler, gençlik merkezleri, halk merkezleri, Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi ve Tekstil Atölyesi ile bunun gerçekten başarıldığına tanık olduk” dedi.

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Eğitimciler Derneği (Eğit-Der) Eskişehir Şubesi için belediyenin birim tesislerine gezi düzenledi. Gezide Eğit-Der üye ve yöneticileri; Halk Market, Aşevi, Solucan Gübresi Üretim Tesisi, Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi,  Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, Tekstil Atölyesi ile kreşleri ziyaret etti. Tesisleri gezen Eğit-Der’lilere belediye yetkilileri, birimler ve gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Odunpazarı Belediyesinin hizmetlerini yakından gören Eğit-Der’liler, belediye çalışmaları hakkında daha fazla bilgi sahibi oldu.

EĞİT-DER’LİLERDEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Batı Trakya'dan Eskişehir'e Geldiler Batı Trakya'dan Eskişehir'e Geldiler

Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakım Evi ve Kreşi, Tekstil Atölyesi, Aşevi ve Halk Marketten oldukça etkilendiklerini belirten Eğit-Der’liler, Odunpazarı Belediyesi’nin bu kadar fazla sayıda nitelikli proje ile çalışmalar yapmasından çok etkilendiklerini dile getirerek Başkan Kurt’a teşekkür etti. Eğit-Der’liler, “Başkan 7’den 70’e herkese hizmet veriyoruz diyordu, bunun ne demek olduğunu gezerek gördük. Kreşler, gençlik merkezleri, halk merkezleri, Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi ve Tekstil Atölyesi ile bunun gerçekten başarıldığına tanık olduk. Odunpazarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalar için Başkan Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.