Tepebaşı Belediyesi temiz enerji konusundaki çalışmalarına devam ederken 4.’sünü Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Kalder iş birliğinde düzenlenen Enerji Günleri etkinliği ile enerji konusu ele alınacak.

Etkinlik, günümüz ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlamak için temiz enerji geçişinin sağlanması, tüketicilerin sürece dahil edilmesi ve bu bağlamda yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygınlaşması konularında çalışmalarını devam ettiren Tepebaşı Belediyesi’nin yanı sıra EMO, EOSB ve Kalder iş birliğiyle “Temiz Enerji İçin Ortaklıklar” temasıyla enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaları, meslek odalarını, dernekler ve sanayi işletmelerini bir araya getirecek.

Temiz enerji uygulamaları anlatılacak

Etkinlikte temiz enerji konusunda iyi uygulamaların paylaşılması, sektör liderleri, işletmeler ve uzmanlar arasında iş birliklerinin artırılması amaçlanırken katılımcılar da işletmelerin çevresel etkilerini azaltma ve enerji verimliliğini artırma, sürdürülebilir enerji hedeflerini gerçekleştirme, paydaşlarla tanışma fırsatı yakalayacak.

Üniversite Öğrencileri Başkan Ataç'a Teşekkür Etti Üniversite Öğrencileri Başkan Ataç'a Teşekkür Etti

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenecek

Alanında uzman konuşmacıların sunumlarının yer alacağı, konuyla ilgili işletmelerin deneyimlerini paylaşacağı etkinlikte, vatandaşları bilgilendirmek ve tanıtım yapmak üzere sektörde faaliyet gösteren firmalar stant açabilecek. IV. Enerji Günleri, 12 Ocak Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşecek.

Kayıt olmak isteyenler görselde yer alan QR kodu okutarak veya http://tinyurl.com/enerjigunleri linkine tıklayarak kayıt formunu doldurabiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 (222) 211 40 00/3351 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.