"Değerli Eskişehirliler, Yüce Türk Milleti,

Malumunuz İYİ Parti Eskişehir Milletvekilimiz kendisinden bekleneni yaptı ve partimizden istifa etti. Öncelikle kendisi adına üzgün olduğumu ama kendi adıma ise beni, çalışanlarımızı, hedeflerimiz ve ESKİŞEHİR'i etkileyen bir durum asla olmadığını belirtmek isterim. Yol ayrılıkları elbette olabilir istifasına saygı duyuyorum fakat matematiksel olarak seçilme şansım olmamasına rağmen 3. sıra milletvekili adayıyken herkes tarafından takdir edilen çalışmam ve tüm arkadaşlarımızın çok çalışması sonucu sıkışmış siyasi, ekonomik, sosyolojik ortamdan çıkmak adına İYİ Parti'yi kurtuluş yolu görerek gönül verenlerin oy vermesiyle seçilmiş bir milletvekili olduğunu aylarca beraber gece gündüz, sıcak soğuk demeden çalışmış eski yol arkadaşı olarak ifade etmek isterim.

Bu durumda partimizden istifa ettiği gibi milletvekilliği sıfatına, zırhına ihtiyacı olmadığını, bizleri ve hemşehrilerimizi bir basamak olarak kullanmadığını göstermek için MİLLETVEKİLLİĞİNDEN DE İSTİFA ETMESİ GEREKİR. YAKIŞAN BUDUR.

Kaldı ki milletvekilliğinden istifa etmek bir kenara dursun aylardır duyduklarımız da gerçekleşir ve yollarımızın ayrılmasına da sebep olan ittifak yapmak istediğini her fırsatta belirttiği partilerden birine bizlerin emekleri ve çalışması sonucu elde ettiği MİLLETVEKİLİ sıfatı ile geçer ise işte o zaman HAKKIMI DA KENDİSİNE HELAL ETMEYECEĞİMİ bildirmiş olmak isterim.

Büyün gün gelen mesajlardan ve tepkilerden anladığımız üzere Eskişehirli hemşehrilerimin bana daha da çok destek vereceğine artan inancımla öncelikle teşekkür ediyor, böyle bir durum ve açıklamayla karşınıza çıkmak zorunda bırakıldığım için kendi adıma özür diliyorum.

Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev

Saygı ve sevgilerimle...