Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli" Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Teşkilatı Cumhuriyet'in 100. yılını özel bir etkinlikle kutlayacak. Etkinlik kapsamında, 'Türk ve Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü' gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Ünal Kuva-yi milliye ateşinin yüzyıldır sönmediğini, aksine daha da harlandığını, yeni yüzyılda Türk'ün ve Türkiye'nin dünyanın zirvesine tırmanacağını belirtti.

Ünal ayrıca Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla düzenleyecekleri yürüyüş etkinliği ile bilgi vererek, tüm Eskişehirlileri Cumhuriyet'e sahip çıkmaya davet etti. Ünal, "Türk ve Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü" adını verdiğimiz yürüyüşümüzü 29 Ekim'de gerçekleştireceğiz. Yürüyüşümüz Saat 13:30'da Adalar Atatürk caddesi girişinden başlayacak. Siz değerli basın mensuplarımızı ve tüm Eskişehir'imizi Cumhuriyetimize sahip çıkmak için bizimle yürümeye davet ediyoruz" dedi.