Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor" Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor"

Seçim maratonuna başladığı ilk günden itibaren hız kesmeden vatandaşlarla bir araya gelen Hatipoğlu, ilçe ziyaretlerine de başlayarak Alpulu vatandaşları ziyaret etti. Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla buluşmasının ardından ilçede kurulan halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, yoğun ilgi ve alkışlarla karşılandı. Hatipoğlu vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Eskişehir’deki hizmet yapmama zihniyeti merkezde olduğu gibi ilçelerde de büyük sorunlara sebep oluyor. Biz, 31 Mart’ta inşallah kazanıp, tüm sorunlarınızı çözeceğiz” dedi.

“‘25 yıldır neden yapmadılar?’ diye sormak lazım”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’in uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu hizmetlerin yapılmadığını, bu ihtiyacı karşılamaya yönelik adımların da atılmadığını söyledi. Alpulu vatandaşlara yol çalışmaları ve mezbaha müjdesini veren Hatipoğlu, “Eskişehir'de 25 yıldır süren hizmet yapmama zihniyeti var. Bu zihniyet Eskişehir'de gerekli işleri yapmamasının dışında vatandaşlarımızı da mağdur etmeye devam ediyor. Biz, inşallah 31 Mart'ta belediyeyi aldığımızda, Eskişehirli kardeşlerimizin mağduriyetini gidermelerini ve Eskişehir'de rahat rahat yaşamalarını sağlayacağız. Tabii yapacağımız projelerimiz var. Bizim köylümüze, çiftçimize bakış açımız çok farklıdır. İnşallah biz köylerimizde, ilçelerimizde yapılabilecek ne varsa hepsini yapacağız. Bunlardan bir tanesi de Eskişehir’in mezbaha sorununu çözmek olacak. Eskişehir'in mezbahası yok. Yani mezbahası olmayan bir şehir var ve bunu kimse dile getirmiyor. Tabii biz bunları zaman zaman anlatıyoruz ve anlatacağız da. Ancak diğerleri de anlatacak, ‘Şunu yapacağım, bunu yapacağım’ diyecek. Bizim burada ‘Arkadaş, 25 yıldır neden yapmadılar?’ sorusunu vatandaşlarımıza sormamız lazım. Biz, Eskişehir’in 25 yıllık süren hizmetsizlik belediyeciliğine son vereceğiz” dedi.


Nebi Hatipoğlu’nun Alpu’ya gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Candemir, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçe başkanları ve Cumhur İttifakı Alpu Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kokulu kendilerine eşlik etti. Hatipoğlu Alpaslan Kokulu’yu işaret ederek, “İnanıyorum ki Alpulu kardeşlerimiz Alpaslan kardeşimizin arkasında duracak ve onu başkan yapacak” ifadelerini kullandı.