Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeler ile ödüller almaya devam ediyor. Son olarak Ankara’da Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen ödül töreninde, yapılan anket ve saha çalışmaları sonucunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü aldı.

“20 yılda belediyecilik anlayışı çok değişti”
Ödül töreninde konuşan Başkan Ataç, “Son 20 yılda belediyecilik anlayışı çok değişti. Şimdi ki belediyecilikte çöp toplamak, yol yapmak zaten asli görevler. Ama sanata, sosyalliğe, insanlara huzur evi açmaya, kreşler açmaya, Alzheimer merkezi açmaya, önemli projeler yapmaya ve bu iklim değişikliğine karşı tedbir almak için çalışmalar yapmak gibi konular önemseniyor. Sanat çok önemli, şehirlerde sanat olmazsa şehirler sadece fiziki mekan haline geliyor. İçinde sanat, edebiyat, sinema gibi unsurlar olursa şehirler, şehir olmaya başlıyor. Nüfusumuz yaşlanıyor. Onlar için, deneyimli yurttaşlarımız için yaşanılır yerler açmak çok önemli. Yaş süresi uzadığı için Alzheimer ihtimalleri artıyor. Alzheimer hastaları için bakım evleri açmak gerekiyor. Ayrıca çocuklarımızla ilgili kreşlerimiz de çok önemli. Mesela bizim çocuklar için Ağız Diş Sağlığı Polikliniğimiz var, Çocuk Senfoni Orkestramız var. Hayatında hiçbir enstrüman eline almamış çocuklarımız şimdi orkestrada çalabiliyor ve hiçbir yetenek sınavı yapılmıyor, hiçbiri de dışarıda kalmadı. Hepsi bir enstrüman çalmayı başardılar. Ben sevgili başkanımız Cevdet Baştuğ’a ve yönetimine böyle bir ödül töreni düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Farklı alanlarda 40 kişinin ödüle layık görüldüğü törene Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz önceki dönem CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.