Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Eskişehir’in dört bir yanında 7’den 70’e vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm arayan Hatipoğlu, çeşitli spor dallarında başarı elde eden Eskişehirli sporcular ve yöneticileriyle, düzenlenediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Sporcular, Nebi Hatipoğlu’nu coşkuyla karşıladı. Nebi Hatipoğlu, programa katılan sporcularla tek tek tanışarak, spor hayatlarında başarılar diledi. Nebi Hatipoğlu’nu heyecanla karşılayan sporcular, Hatipoğlu’nun spora ve sporcuya gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını, AK Parti belediyeciliğinde sporculara yönelik desteklerle Eskişehir’in sporda çok daha başarılı bir kent olacağına inandıklarını söyledi.

Programda vatandaşlara seslenen Nebi Hatipoğlu, Eskişehir halkının gösterdiği ilginin inanılmaz olduğunu, yoğun desteğin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Eskişehir’e ve Eskişehirlilere layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Hatipoğlu, uzun yıllardır Eskişehir’e 1 çivi bile çakılmadığını, vatandaşların dertlerinin dikkate alınmadığını belirtti. Bir araya geldiği sporculara müjdeli haberler veren Hatipoğlu “Nebi Hatipoğlu Eskişehir'i tüm Eskişehirliler ile birlikte yönetmek istiyor. Hem sizlere ulaşmak için elimden geleni yapacağım hem de bana kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Bir derdiniz olduğunda artık benim kapımı çalmanızı istiyorum. Benim yönetimimde belediyenin kapıları sizlere sonuna kadar açık olacaktır. Günün her saati sizler için çalışacağım. Tüm vaktimi Eskişehirlilerin dertlerini çözmek için harcayacağım. Eskişehir'de spor ve sporcularımızın sorunları çok. Bu sorunlar uzun yıllardır çözülmedi ve ihmal edildi. Ben görev alırsam imal etmeyeceğim. Öncelikle sporcularımız için şehir içi ring hatları hızla kurulacak. Hem de ücretsiz, yani şehir içindeki ulaşımda sporcularımız ücretsiz seyahat edebilecek. Her yıl en az bir spor kompleksi kuracağız. Sizlere yakışan tesisler kurulacak. Spor kulüplerimizin antrenman dahil yurt içi ve yurt dışı dahil tüm ulaşım masraflarını karşılayacağız. Kulüplerimize yapılan yıllık nakdi yardımları doğru düzgün bir rakama çekeceğiz. Eskişehirspor altyapı antrenörlerinin tüm sorunlarını çözeceğiz. Amatör spor kulüplerimiz için tam donanımlı bir bina yapacağız. Yıkama, ütüleme ve her türlü işinizi burada göreceksiniz. Ayrıca amatör spor kulüplerinin ihtiyacı olan tüm malzemelerini üstüne giydiği kıyafetlerini, topunu ve neyi varsa tamamı spor kulüplerinde eşit olarak, hiçbir ayrım yapmaksızın hepsini belediye tarafından karşılayacağıma söz veriyorum. En önemlisi yetenekli sporcularımızı ileri seviyede destekleyeceğiz. Böylece Eskişehir hızla olimpik sporcu yetiştiren bir ile dönüşecek. Yabancı ülkelerde kardeş şehir oluşturacağız. İlimiz sporcuları sık sık yurt dışı organizasyonlara katılma fırsatı bulacak. Bu şehirle özdeşleşen bir de futbol kulübümüz, hepimizin en kıymetlisi Eskişehirspor'umuz var. Bildiğiniz üzere hükümetimiz aracılığıyla Eskişehir'de Türkiye'nin en modern altyapı tesisi yapılmaktadır. Yaklaşık değeri 130 milyon TL'dir. Bu 130 milyon TL harcanan altyapı önümüzdeki mart veya nisan ayında açılacaktır ve bu futbol tesisinde Eskişehirspor için yeni yetenekler yetiştireceğiz. Ayrıca Es-Es’i en kısa sürede hak ettiği yere ulaştıracağız. Bunu daha önce başardık. Yine başaracağız Allah'ın izniyle. Sizlere, Eskişehir'in spor camiasının huzurunda söz veriyorum, tüm profesyonel ve amatör branşlara özel ilgi göstereceğiz. Takımlarımızın ve sporcularımızın önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Eskişehir'i topyekun bir spor şehri haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Programa Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (EASKF) Başkanı Sadri Atam, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, amatör spor kulüpleri başkanları, antrenörler ve sporcular katıldı.