Programa Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali YELDAN, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi SAZAK, Eskişehir İl Tarım Müdürü Sayın Ender Muhammed GÜMÜŞ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet ÇELİK, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman ERCAN, Valilik Özel Kalem Müdürü, Hamit SELÇUK, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet ÇELİK, KOSGEB Eskişehir Müdürü Tarık YILMAZ, AK Parti Grup Başkanvekili Murat ÖZCAN ve ASKON Endonezya Başkanı Mürşit ÇAKIR misafir olarak katıldılar.

 

Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, “Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan kardeşlik duygusu ile bugün ASKON Eskişehir ailesi olarak hep birlikte olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Deprem sürecinde yetki aldığımız ASKON Eskişehir Şubesi, ilk icraat olarak deprem sürecinde hem arama kurtarma hem de yardım faaliyetleri ile milletimizin yaralarını sarmaya çalıştık. Daha sonra resmi olarak Nisan ayında kurduğumuz şubemiz kısa süre içinde hepsi birbirinden değerli, hemen her sektörden 140 üyeye ulaştı. İlkemiz, ticarette ahlak ve maneviyat ilkelerini gözetmek, haklı zenginlikler üretmek, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya adalet temeliyle, helal kazançla değer üretmek için mücadele etmektir.” dedi.

ESG TARIM A.Ş KURULDU

 

Esnaf Vatandaşları Duyarlılığa Davet Etti Esnaf Vatandaşları Duyarlılığa Davet Etti

Birlik ve beraberlikle çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Ünlü, “Bu çalışmalarımızın ilk meyvelerinden biri de çok kısa bir süre önce 41 üyemizin bir araya gelmesiyle kurduğumuz ESG Tarım şirketi oldu. Yolumuz uzun. İnşallah, bu ve bunun gibi çalışmalarımızla şehrimiz ve ülkemizin kalkınması için gece-gündüz demeden çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100. YILI VE GAZZE

 

Ünlü konuşmasını “Bugün, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının coşkusunu yaşarken, maalesef Gazze için de yüreklerimiz yangın yeri. Bugün burada bir araya gelmişken, aynı zamanda Gazze'yi de Kuran tilaveti ve dualarla anacağız.” diyerek sonlandırdı.

Program, Öğr.Gör.Dr. Sadık TANRIKULU’nun Filistin hakkında bilgilendirici konuşması, kuran tilaveti ve dualarla devam etti. Program sonunda Başkan Ali Semih Ünlü tarafından üyelere, üyelik beratlarının verilmesi ve aile fotoğraflarının çekilmesi ile tamamlandı.