Hakkında çıkan 150 ton yağ depoladığı iddiaları üzerine gündeme gelen AK Parti Grup Başkan vekili Murat Özcan’a tartışma konusu haline gelen o iddiaları (EHA) sordu. Ortaya atılı iddiaların tamamının iftira olduğunu, söz konusu iddiayla uzaktan yakından ilgisinin olmadığını söyleyen Özcan, “Demek ki işimizi iyi yapıyoruz ki, iftiralara sarılıyorlar. Bundan sonra bizi izlemeye devam edin. Bizi iftiralarla üzmeye çalışanları üzmeye devam edeceğim” diye konuştu.

HABERİ;

AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, son günlerde şahsı adına ortaya atılan iddialara sert cümlelerle yanıt verdi. Eskişehir Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Özcan, “Sokak dedikodusu ile siyaset yapmam. Benim için reel evraklar üzerinden ve bunun altını doldurmak anlamında birçok donem var.” şeklinde konuştu.


EHA’nın, “Son günlerde siyasetin cilvesidir, hakkınızda bazı iddialar var. Hatta bunların iftira ve yalan olduğuna dair pek çok tepki de gördük. Neden böyle bir tabloyla karşılaştınız? Süreçle ilgili neler düşünüyorsunuz? Hangi adımları atacaksınız?” sorusuna samimi yanıtlar veren Özcan şunları söyledi;


“Beni sosyal hayatta, ticari hayatta tanıyan herkes çok iyi bilir. Ben bir görev alırsam onu layıkıyla yerine getirmeye çalışırım. Bu konuda da neden iftira kampanyalarına maruz kaldığımı bunu yapanlara sormak lazım. Ancak bunu yapma sebepleri anladığım kadarıyla vazifemizi iyi yapıyor olmamızdandır. Aldığımız görevleri bundan sonra da en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu konu bizi ancak iştahlandırır, hiçbir şekilde de moralimizi bozmaz. Allah’a çok şükür ekşi yemedik ki, karnımız ağrısın. Beni herkes çok iyi tanır ki, bu konularda çok etik davranan bir insanım. Nasıl bir insansam öyle de siyaset yapan birisiyim. Hangi ortamda olursa olsun siyasetin çirkin tarafını asla benimsemedim. Meclisleri takip edenler bilir ve takdir eder ki, hiçbir zaman çamur siyaseti de yapmadım. Delili olmayan hatta belediyelerin bize verdiği evraklar üzerinden delil üreterek konuşan birisiyim. Hiçbir zaman sokak dedikodusunu meclise taşıyan birisi olmadım. Bundan sonra da böyle bir siyaset yapmayacağım. Ama benim için reel evraklar üzerinden siyaset yapacak çok donem var. Siyaseti yapmak ve bunun altını doldurmak anlamında birçok donem var. Benim bu tarz sokak dedikodularına ihtiyacım yok. Allah’a çok şükür son iki günden beri bu konuyla ilgili her siyasi görüşten dostlarımızın bize moral ve destek anlamında mesaj ve telefonlarını aldım. Bu beni çok onurlandırdı. Çünkü hayat duruşumuz belli. Hangi siyasal görüşten olursa olsun herkese sorun, kuracakları ilk 5 cümle ortak cümleler olacaktır. Çünkü hayat felsefemi de ona göre inşa ettim. Bu yüzden bunlar bir iftiradır. Bahsedilen konularla hiçbir ilgim yoktur. Bugün de savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hakkımızı adalet önünde aramaya devam edeceğiz. Ama sadece adaletle aramaya devam etmeyeceğiz. Gerektiği zamanlarda da hukuki zeminlerde kendimizi her zaman savunmaya devam edeceğiz. Bundan sonra bizi izlemeye devam edin. Tabiri caizse bizi üzmek isteyenleri bende üzmeye devam edeceğim.