BUĞRAHAN DOĞANGİL

Tüm Makaleleri

BUĞRAHAN DOĞANGİL

'Sarı' ve Sararan Sendikalar - İşçi Sınıfının Güç Kaybı

Türkiye'de bugün sendikacılığın altın çağlarını yaşamadığı, günümüzde oldukça bariz olan durumlardan bir tanesi. Bugün Türkiye'de sendikacılık çökme noktasına geldiyse bunun sebebi işçi sınıfının güç...

Müze Binası Neden AK Partili Bir Vakfa Tahsis Ediliyor?

Eskişehir’in tarihi Odunpazarı bölgesinde, 2015 yılında Türk Dünyası Vakfı ve Eskişehir Valiliği tarafından kamuya ait arsa üzerine ‘’Eti Şehir ve Göç Müzesi’’ olarak inşa edilen ancak 9 yıldır hizmet...

Es Es'te Bundan Sonra Ne Olacak?

Eskişehirspor'umuz maalesef ligi istediğimiz yerde yani zirvede tamamlama şansını kaybetti ve şampiyonluk umutları başka bahara kaldı. Peki, şimdi ne olacak?

Ayşe Ünlüce'nin Net Mesajı

Ayşe Ünlüce Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra, Başkan Ünlüce ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de parti örgütü ile mesafesinin ne olacağıydı.

Eskişehir Kültür Sanat Şehri Diyoruz Ama...

Şehirde, özellikle kültür-sanat yayınlarının yeteri ilgiyi görmediğini ve özellikle edebiyata olan desteğin, ilginin yeterli olmadığını düşünmeye başladım.

AK Parti - MHP Arasındaki Bağ Neden Zayıfladı

"31 Mart Yerel Seçimleri..." diye başlayan cümlelerden belki de çok sıkıldınız ancak; yerel seçimin sonuçları halen Eskişehir'in siyasi gündemini belirlemeye devam ediyor.

İl Başkanı Yalaz'a Ayrı Bir Parantez Açmak Lazım

31 Mart Yerel Seçimleri'nde hem Eskişehir'de hem de ülke genelinde büyük başarı elde eden CHP'de Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz bu süreçte yıldızlaştı.

Erken Seçim, Yeni İttifaklar veya Eksen Kaymaları

31 Mart Yerel Seçimleri yalnızca belediye başkanlarını ve belediye meclis üyelerini belirlemedi. Türkiye’de ufak çaplı bir devrimin de habercisi oldu.

Ünlüce ile Eskişehir’de Yeni Bir Bahar Başlıyor

Eskişehir artık kararını verdi. Uzun süredir “Seçimi kim kazanacak?” tartışmalarının sürdüğü şehirde yarışı Av. Ayşe Ünlüce kazandı.

Değişim Mottosunu Doğru Okuma Zamanı

Eskişehir’de 31 Mart yerel seçimleri döneminde, hem aday adaylığı sürecinde hem de adaylık sürecinde şehirde bir “değişim” mottosu ortaya çıktı.