Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükerşen, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin oluşturduğu Emek ve Demokrasi Platformu üyelerini makamında ağırladı.

Eskişehir'de Turist Yoğunluğu Azalmıyor Eskişehir'de Turist Yoğunluğu Azalmıyor

Platform üyeleri Başkan Büyükerşen’e nazik misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyarette platform adına Nurettin Aldemir, özellikle son dönemde yaşanan öğrenci intiharları sonrası anket çalışması yaptıklarını belirterek öğrencilerin görüşlerini paylaştığı çalışmanın sonuçlarını Büyükerşen’e iletti. Aldemir, çalışmanın başta Valilik, diğer İlçe Belediyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü gibi çok sayıda kurumla da paylaşılacağını ifade etti.

Başkan Büyükerşen de Aldemir ve platform üyelerine nazik ziyaretleri ve yaptıkları çalışma için teşekkür ederek çalışmanın sonuçlarını inceleyeceğini belirtti. Büyükerşen ayrıca Büyükşehir Gençlik Merkezleri ile Kadın Danışma Dayanışma Merkezi’nin kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu ve her konuda danışabileceklerini vurguladı.

Eskişehir ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.