Aramızdan ayrılışının 84’üncü yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
Arkasında inanmış bir halkın gücünü hissederek bağımsızlık meşalemizin ilk ateşini yakmış ve içinde nice destanlar barındıran şanlı kurtuluş mücadelemize liderlik etmiştir. Ömrünü bu vatana adamış, hayatı boyunca milleti için çalışmış Gazi Mustafa Kemal’e, nereden ilham ve kuvvet aldığı sorulduğunda, “İlham ve kuvvet kaynağı, milletin ta kendisidir” demiştir.
O'nun öncülüğünde hür ve müreffeh Türkiye'nin temelleri atılmış, büyük bir dönüşüm ve modernleşme süreci başlatılmıştır. Bu minvalde atılan adımlarla bugün gelinen noktada ülkemiz dünya milletler ailesi içinde saygın ve güçlü bir noktaya gelmiştir.
Türk milletinin refahı ve mutluluğu için sürekli yeniyi ve mükemmeli arayan Atatürk, muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefini, tam bağımsızlıktan hiçbir zaman ayrı düşünmemiştir. Mustafa Kemal, barışın ve huzurun şartı olan tam bağımsızlığı da siyasi, mali, iktisadi, adli, askeri, kültürel ve benzeri her hususta tam serbestlik olarak tanımlar. 
Gazi Mustafa Kemal’in, ‘en büyük eserim’ dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türkiye’nin Yüzyılı vizyonuyla tam bağımsız bir ülke olarak sürekli daha ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Yapılan büyük yatırımlarla dünya sıralamasında ön sıralara geçen ülkemiz, adından onurla gururla söz ettirir hale gelmiştir.
Yüce Türk Milleti ve Devleti kararlı yürüyüşünü Atamızın ve onunla birlikte mücadele vermiş tüm silah arkadaşlarının idealleri doğrultusunda sürdürmektedir. 
Bu duygularla aramızdan ayrılışının 84’üncü yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.   Gazi Mustafa Kemal’i ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gövdesini bu vatan için siper eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve derin bir hürmetle yâd ediyorum.