Muhtar Haberleri

muhtar haberleri ve güncel muhtar gelişmeleri, muhtar ile ilgili tüm video, muhtar fotoğrafları ve muhtar haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Boyacıoğlu Mahallesi'nin genç Muhtar adayı Merve İnan, gelecek dönem için ciddi projeler ile mahallesine hizmet etmek istiyor.

GÜNDEM

Emek Mahallesi Muhtar adayı Mücahit Kırdaş vatandaşların hem gönlünü alıyor hem de Ramazan aylarını tebrik ediyor.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Odunpazarı'nın kadın muhtarlarını unutmadı.

SAĞLIK

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

POLİTİKA

Hacıseyit Mahallesi Muhtar Adayı Didem Erçakar, ekibini belirledikten sonra mahallede ziyaretlere başladı ve seçim çalışmalarını günden güne hızlandırıyor.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir...

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç, Tepebaşı ilçesindeki muhtarlar ile buluştu.

POLİTİKA

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'ni ziyaret ederek muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaret, mahalle...

POLİTİKA

Eskişehir’de 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyerek aynı mahallede muhtar olan Ali Al’ın adaylıktan çekileceğini duyurmasıyla koltuğuna 13 kişi talip oldu.

YAŞAM

Eskişehir Cunudiye Mahalle Muhtarlığı tarafından başlatılan etkinlik, ihtiyaç sahiplerine derman oluyor.