Muhtar Haberleri

muhtar haberleri ve güncel muhtar gelişmeleri, muhtar ile ilgili tüm video, muhtar fotoğrafları ve muhtar haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışma yapan ekipler, 10 farklı mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kenti muhtarları ile bir araya geldi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışma yapan ekipler, 10 farklı mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

İLÇELER

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanlığı tarafından muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı.

YAŞAM

Eskişehir Odunpazarı merkez ilçesine bağlı Akarbaşı Mahallesi Muhtarı olan ve bu görevi başarıyla sürdüren Ali Selçuk Yüceland hayatını kaybetti.

GÜNDEM

İnönü ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler. Muhtarların taleplerini dinleyen Ünlüce, “İnönü ve...

ASAYİŞ

Eskişehir'de birçok mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında bulunan polis ekipleri yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili görüş alışverişlerinde bulundu.

GÜNDEM

Sivrihisar ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler. Muhtarların taleplerini dinleyen Ünlüce, “İlçelerimizin gelişmesi...

GÜNDEM

Mihalıççık ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler. Muhtarların taleplerini dinleyen Ünlüce, “Muhtarlarımızla birlikte...

GÜNDEM

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Odunpazarı Bölgesi mahalle muhtarlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

ASAYİŞ

Eskişehir'de bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilen polis ekipleri, muhtarlardan ve vatandaşlardan dinlediği sorunları ilgili şube müdürlüklerine iletmek üzere kayıt altına aldı.

GÜNDEM

Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmayan Gültepe mahalle...

POLİTİKA

Eskişehir’de 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyerek aynı mahallede muhtar olan Ali Al’ın adaylıktan çekileceğini duyurmasıyla koltuğuna 13 kişi talip oldu.

YAŞAM

Eskişehir Cunudiye Mahalle Muhtarlığı tarafından başlatılan etkinlik, ihtiyaç sahiplerine derman oluyor.