Eskişehir Hacıseyit Mahallesi Muhtar adayı Didem Erçakar, ekibini kurdu ve mahalle için projelerini ardı ardına sıralamaya başladı.

Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı

Erçakar, hayalindeki mahalleyi anlatıp destek istiyor. Aylar öncesinde kampanyaya başlayan iki çocuk annesi Didem Erçakar, Hacıseyit Mahallesi Muhtar Adayı oldu. Sağlık sektöründe tecrübesi bulunan Erçakar’ın aza heyetinde “Ahmet Fevzi Adar, İbrahim Demir, Mehmet Zeki Kurtdemir, Bengül Çetin, Emin Batmaz, Ömer Kömük, Azim Kuşçu ve Ayşe Bayrak” bulunuyor.


Erçakar, çeşitli sektörlerle yaptığı indirim anlaşmalarıyla gündeme gelmişti. Kent yöneticileriyle kuvvetli ilişkileri bulunan Erçakar, siyasi parti, yerel yönetim ve bürokrasi kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor.


Özellikle gençlerin ve kadınların desteğini alan Erçakar;

“Sorunsuz bir mahalle fikrine sığınarak muhtarlıkta saat doldurmak yerine sorun teşkil eden konularda projelerimle çözüm üretmek için adayım.” diyor.


Erçakar, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı’nın yürütücülüğünü yaptığı Daha Eşit ve Kapsayıcı Bir Mahalle Mümkün Projesi kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile kadın muhtar ve muhtar adayları için düzenlenen eğitim programına da katıldı. Erçakar, kadın muhtarların ve yöneticilerin dayanışmasına önem veriyor.