Müzik Haberleri

müzik haberleri ve güncel müzik gelişmeleri, müzik ile ilgili tüm video, müzik fotoğrafları ve müzik haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


SAĞLIK

Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

KÜLTÜR&SANAT

ESTÜ Türk Sanat Müziği Topluluğu (ESTÜ TSM), unutulmaz bir konserle Türk Sanat Müziği sevenlerin kulağının pasını sildi.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’de doğmuş, eğitimine Hollanda’da devam eden ve müzik yapan Serenad Bayraktar Eskişehir Haber Ajansı’nın konuğu oldu.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de üniversite okuyan müzisyen gençler, soğuk havaya rağmen kentin işlek bir noktasında vatandaşlara hünerlerini sergiledi.

KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı sokaklarında müzik yapacak olan sokak müzisyenlerini seçti.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Ekim akşamı ünlü Kazak Topluluğu Turan Etno Folk grubunu Eskişehirli müzik severlerle buluşturdu.        

EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi’ne ait kreşlerin öğretmenlerine, müzik eğitimcileri Nuran Barut ve Arda Küçükahmetler tarafından “Orff Schulwerk Yaklaşımı” eğitimi verildi.

KÜLTÜR&SANAT

Uzun yıllar müzik, mimarlık ve resim çalışmalarını birlikte yürüten Erol Evgin’in, geçtiğimiz ay Bodrum’da açtığı resim sergisi yoğun istek üzerine...