Kendi kategorilerinde 3. kupa genel klasmanında da 5. olarak yarışı sonuçlandıran ikili 10-11 Haziran tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak olan Eskişehir rallisi için de iddialı olduklarını gösterdiler. Yarış sonrası yapmış olduğu açıklamada pilot Evren Olcay, Bursa'nın güzel doğası ile iç içe gerçekleştirilen etaplarda başlarda tutuk başlasalar da daha sonra hızlanarak istedikleri bir noktada yarışı bitirmeyi bildiklerini söyledi. Ayrıca tüm Eskişehirli spor severleri ve tüm Eskişehir halkını da gelecek ay Eskişehir'de yapılacak olan yarışlarda görmeyi dilediğini ifade etti.

WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.59.14 (1)

Olcay “ geçtiğimiz hafta Bursa etabına hazırlık için gittiğimiz test sürüşünde ufak bi kaza geçirmiştik. Buda Bursa etabı tutuk başlamamıza sebep oldu. Fakat geri kalan etaplardaki performansımızla farkı kapatarak 3. lüğe kadar yükseldik. Bunun için çok mutluyuz. Gelecek yarış evimizde 10-11 haziran tarihleri arasında koşulacak. Hem kendi evimiz olması avantajıyla hemde kupadaki iddamızla iyi dereceler alacağımızı düşünüyorum. “ 

Benim içinde “ Ford Fiesta R2 araçla ilk asfalt tecrübemiz oldu bu yarış. Onunda yarış başında etkisi oldu. Ama daha sonra derecelerimiz yükseltmeyi başardık ve evimize kupa ile dönmenin sevincini yaşıyoruz. Organizasyon yetkililerini de tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi bir haftasonu yaşattılar bize" 

WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.59.14