Ayşe Ünlüce uzun zamandır yoğun şekilde, sahada seçim çalışmalarına devam ediyordu. Ünlüce buna rağmen vitesi daha da artırdı ve dur durak bilmeden saha çalışmalarını sürdürüyor.

Ayşe Ünlüce, Ataç ile birlikte Bilen'i ziyaret etti

Ünlüce Esnaf

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen'i ziyaret etti. Daha sonra da Bilen eşliğinde Ünlüce ve Ataç Sakarya Caddesinde bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ünlüce, Kurt ile Halk Merkezleri buluşmalarına katıldı

Ünlüce Kurt

Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ile birlikte Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri buluşmasına katıldı. Ünlüce ve Kurt Erenköy, Yenidoğan, Karapınar, Yıldıztepe, Vadişehir, Çankaya, Emek, Vişnelik ve Mamuca’dan gelen vatandaşlarlar ile buluştu.

Ayşe Ünlüce Odunpazarı bölgesindeki kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Ünlüce Muhtarlar

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı ilçesi kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bu buluşmada Ünlüce'ye CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan eşlik etti.

Ünlüce şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti

Ünlüce Şehit Gazi

Ayşe Ünlüce ziyaret programının devamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne konuk oldu.

Ünlüce bu ziyaretler sonrasında;

"Türkiye Muharip Gaziler Derneğimiz ile Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizi ziyaret ederek şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile bir araya geldik. Vatan toprağı uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Dernek Başkanlarımız Ekrem Dumlu ile Sevinç Uluçeşme ile yönetimlerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Ayşe Ünlüce CHP heyeti ile birlikte Emirdağlılar Vakfı'ndaydı

Emirdağ Ünlüce

Ayşe Ünlüce'nin de dahil olduğu CHP heyeti Emirdağlılar Vakfı'nı ziyaret etti. Bu ziyarette; Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yer aldı. CHP'liler Emirdağlılar Vakfı üyesi hemşehrileri ile buluştu.

Ünlüce önce Mamuca'ya sonra Şirintepe'ye gitti

Albayrak: "CHP'li Belediyeler Eş Dost Akraba Çiftliğine Döndü" Albayrak: "CHP'li Belediyeler Eş Dost Akraba Çiftliğine Döndü"

Ünlüce Mamuca

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Mamuca'ya gitti ve burada vatandaşlar ile buluştu. Günün sonunda ise Eskişehir merkez Şirintepe mahallesinde Duygu Nur İleri isimli vatandaşın evine konuk oldu.

Ünlüce Çocuk