CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, dün Çamlıca Mahallesi'nde hizmete giren Çamlıca Seçim İletişim Ofisi açılışında söz aldı. Ünlüce bu konuşmasında birçok önemli konuya değinirken bu konulardan birisi de "yoksulluk" oldu.

Ünlüce son yıllarda halkın yaşadığı yoksulluğu gündemine alarak bu konu üzerinden hükümete yüklendi. Ayşe Ünlüce;

"31 Mart’ta sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz. Aynı zamanda milletimizin büyük bölümünü derin yoksulluğa sürükleyen zihniyete de ‘Dur!’ diyeceğiz." dedi.

Ayşe Ünlüce Çamlıca Ofisi Açılışı Sonrası Ziyaretlere Ara Vermedi

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Çamlıca ofisi açılışından sonra da saha ziyaretlerini sürdürdü. Ünlüce öncelikle Erenköy'de bulunan Damlalıkarağaç Köyü Kültürel ve Sosyal Dayanışma Derneği ile Göknebi Gemiç ve Beşsaray Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Yalaz ve Yönetiminden Başkan Ünlüce'ye Tebrik Ziyareti Başkan Yalaz ve Yönetiminden Başkan Ünlüce'ye Tebrik Ziyareti

Ünlüce'nin bir sonraki ziyaret noktası Hayvan Koruma Gönüllüsü vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşma oldu. Ünlüce daha sonra ise; Şarhöyük ve 75. Yıl mahallelerinde düzenlenen organizasyona katılarak CHP'ye yeni katılan üyeler ile bir araya geldi. Bu organizasyonlarda Ayşe Ünlüce'ye CHP heyeti de eşlik etti.