Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun 18 Mayıs 1944 Kırım Tatar Sürgünü’nü konu aldığı yeni oyunu ‘Hasret’in prömiyeri sonrasında açıklama yaptı.

Başkan Kurt;

"Odunpazarı Belediye Tiyatromuzun 18 Mayıs 1944 Kırım Tatar Sürgünü’nü konu aldığı yeni oyunu ‘Hasret’in prömiyerini gerçekleştirdik. Yine harika bir performansa imza attılar. Kutluyorum. Birbirinden başarılı oyunlarıyla bizlere duygu dolu anlar yaşatan, güldüren, eğlendiren, hüzünlendiren, her zaman ayakta alkışladığımız tiyatrocularımıza emekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

EBB Şehir Tiyatroları 'Fırtına' Gibi Esti EBB Şehir Tiyatroları 'Fırtına' Gibi Esti

Kazım Kurt ayrıca Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun 8 yıldır ortaya koyduğu emekleri takdir eden bir açıklama daha yaptı. Başkan Kurt;

"2016’da kurduğumuz Odunpazarı Belediye Tiyatrosu 8 yılda birbirinden güzel işler üretti, birçok ödül aldı. En önemlisi de bu şehirden oyuncular yetiştirdi, konservatuvarlara hazırladı. Ne kadar gurur duysak az. Emeği geçen arkadaşlarımın her birine sonsuz teşekkürler." diyerek belediye bünyesindeki tiyatro grubuna övgülerini sundu.