Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı Cro&Cups’a konuk olarak zorlu final öncesi moral buldu.

Şehrin sevilen markası tarafından ağırlanan Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı birlikte yenilen yemekte grup maçlarının stresini de atma fırsatı buldu.

Düzenlenen anlamlı buluşmada Eskişehir Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan başarılı teknik patron Pınar Konca, Play-Off’ları heyecanla beklediklerini belirterek zorlu maçlar öncesinde kendilerini misafir eden Cro&Cups Kurucusu Belgin Kaya’ya teşekkür etti.

KUPAYI ESKİŞEHİR’E GETİRECEĞİZ

Ligde geride kalan süreci EHA’ya değerlendiren genç teknik direktör; “2. Devre sadece yenildiğimiz bir maç var. Onun haricinde bütün maçlarımızı farklı kazandık ve farklı şekilde gurubumuzu lider bitirdik.

Gruptan şampiyon olarak çıktık, şimdi sıra Play-Off’lara geldi. Play-Off’lar için ayın 19’u olarak görünse de TFF’den daha haber gelmedi. Play Off’ların 3 ayağı var. Amacımız bütün etaplarda başarılı olup 28 Mayıs’ta o kupayı Eskişehir’e getirmek. İnşallah o kupa 28 Mayıs’ta bu şehre gelecek.” diye konuştu.

CRO&CUPS’A TEŞEKKÜR

Pınar Konca, kendilerini konuk eden Cro&Cups ve kurucusu Belgin Kaya’ya da teşekkür ederek; “Belgin Hanım bizi ve takımımızı davet etti. Kızlarımıza çok güzel moral motivasyon oldu. Kendilerini bizi buraya davet edip kabul ettikleri için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ES-ES’İ AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Cro&Cups Kurucusu Belgin Kaya ise, Eskişehirspor’a Play-Off maçlarında başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, Kırmızı Şimşekleri Cro&Cups’ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kaya, “Kadın futbol takımımızı konuk etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu genç hanımlar, futbolun sadece erkek oyunu olmadığının bir kanıtı. Hepsini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.