A Grubu'nda Beylikovaspor Zirvede Bitiriyor

Eskişehir Süper Amatör A Grubu'nda lider Beylikovaspor normal sezonu zirvede tamamlıyor. Ligin 13. haftasında ESOGÜ Futbol'u 6-0 ile farklı geçen Beylikova'da gözler play-off'ta ve BAL ligine yükselme mücadelesinde.

Turnuvayı TED Koleji Kazandı Turnuvayı TED Koleji Kazandı

İkinci sırayı garantileyen Sivrihisar Bld. Spor bu hafta küme düşen ve ligden çekilen Tunaspor'u 3-0 ile hükmen geçti. Beylikovaspor'a 6-0 mağlup olmasına rağmen 3. sırada yer alan ESOGÜ Futbol ve Seyitgazispor'u 8-0 ile geçen Sağlıkspor arasında ise 3.'lük yarışı sürüyor. Bu 4 takım da son hafta öncesinde play-off'a kalmayı garantiledi.

B Grubu'nda 2 Eylül Şovunu Tamamladı

B Grubu'nun yenilgisiz lideri 2 Eylül SK son haftalarda play-off'a kalmayı ve normal sezonu lider bitirmeyi garantilemişti. 2 Eylül SK gelecek haftayı BAY geçecek olmasından dolayı bu hafta sonu aldığı 5-0'lık Kırka Boraks galibiyeti ile normal sezonu tamamladı.

İkinci sıradaki Çiftelerspor ise play-off'a kalmayı garantileyen 3. sıradaki Alpagut Sümerspor ile 0-0 berabere kaldı. Play-off'un son basamağı ise beklendiği gibi Kırka Boraks'ın oldu.