ETO Akademi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve ETO üyelerinin yoğun katılım sağladığı Güz ve Bahar dönemi eğitim ve seminer programları devam ediyor. 

Mesleki eğitimlerden, kişisel gelişime kadar pek çok alanda gerçekleşen programlar kapsamında 2023-2024 döneminde 18 eğitim ve 16 seminer gerçekleştirilecek. 

ETO üyeleri ve üye işyerlerinde çalışanların iş ve kişisel hayatlarına katkı sunacak eğitimler kapsamında dün akşam Eskişehir medyasının önemli isimlerinden Soner Yüksel tarafından Etkili Beden Dili Semineri gerçekleştirildi. 

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı, ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim kapsamında katılımcılara beden dili, jest ve mimiklerin kullanımı, iletişimi nasıl etkilediği konusunda önemli bilgiler verildi. 

Yaklaşık 150 dakika süren eğitim programı ETO üyeleri tarafından büyük beğeni toplarken ETO Akademinin diğer eğitim ve seminer programlarına kayıt yaptırmak ve katılım sağlamak isteyenler Eskişehir Ticaret Odası resmi internet sayfasından detaylı bilgi alabilirler.