Hapis cezası Haberleri

hapis cezası haberleri ve güncel hapis cezası gelişmeleri, hapis cezası ile ilgili tüm video, hapis cezası fotoğrafları ve hapis cezası haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin bir adrese düzenlediği operasyonda, aranma kaydı ve 9 yıl 1 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan...

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezaları bulunan 76 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ihbar üzerine gelen polislerden kaçmak için eline aldığı bıçakla evin çatısına çıktı. Şüpheli,...

ASAYİŞ

Eskişehir’de eğlence merkezlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan şüpheliler yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince düzenlenen denetimde, farklı sürelerde hapis cezası bulunan 42 firari şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 17 yaşındaki Kader Yürük’e tramvay yolunda hafif ticari aracıyla çarparak ölümüne sebep olan tutuklu sanık Berkay A.’ya 6 yıl...

ASAYİŞ

Eskişehir’de farklı suçlardan değişik sürelerde hapis cezası bulunan 41 şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, farklı sürelerde hapis cezası bulunan 51 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 20 ayrı suçtan kaydı ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de farklı suçlardan kayıtları bulunan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari şahıs, jandarma ekiplerinin denetimi esnasında yakalandı.

ASAYİŞ

 Eskişehir’de meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü, 12 kişinin de yaralandığı işçi servisi kazası davasında yargılanan otobüs şoförüne 7 yıl...

ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan araması olan 31'i hükümlü 107 şüpheliyi yakaladı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde farklı sürelerde hapis cezası bulunduğu gerekçesi ile aranan 55 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 3 ay önce ayrıldığı eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayarak yaralayan ve hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istenen Fatih...

ASAYİŞ

Eskişehir’de 6 yıl 10 ay hapis cezası bulunan firari FETÖ/PDY üyesi şahıs yakalandı.