Hava Haberleri

hava haberleri ve güncel hava gelişmeleri, hava ile ilgili tüm video, hava fotoğrafları ve hava haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın parçalı ve az bulutlu geçeceğini, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını öngörüyor.

YAŞAM

Eskişehir'de mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülen hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşması bekleniyor.

YAŞAM

Hava sıcaklığının 35 derece ve üstüne ulaşmasının beklendiği Eskişehir’de, meteoroloji vatandaşları güneş çarpması gibi oluşabilecek tehlikelere karşı uyardı.

YAŞAM

Hava sıcaklığının 43 dereceye ulaşmasının beklendiği Eskişehir'de meteoroloji, vatandaşları güneş çarpması gibi muhtemel risklere karşı dikkatli etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

YAŞAM

Eskişehir'de artan hava sıcaklıklarına rağmen açık alanda çalışan ayakkabı boyacıları, bunalmamak için başlarından aşağıya su döküp mesaiye devam ediyor.

YAŞAM

Yağmur ve don olayları sebebiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kirazın bu seneki üretiminde azalma olduğu, bunun da fiyatlara olumsuz...

YAŞAM

Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağı değerlendirilen Eskişehir'de gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı öngörülürken, meteoroloji meydana gelebilecek olumsuzluklara...

YAŞAM

Son günlerde yağışların etkili olduğu Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artması bekleniyor.

YAŞAM

Eskişehir’de yangın söndürme cihazı tedarikçileri, sıcak havalarda artan yangın risklerine karşı tüplerin hazır bulundurulması gerektiğini dile getirdi.

YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de kısa süreli ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar...

YAŞAM

Geçtiğimiz gün sağanak yağışın etkili olduğu Eskişehir'de düşmüş olan hava sıcaklığının yeniden yükselmesi ve 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

İLÇELER

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre bugün öğle saatlerinden sonra 5 ilçede gök gürültülü sağanak yağış...

YAŞAM

Havaların mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Eskişehir'de sıcaklığın 4 ila 6 derece azalarak 14 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

YAŞAM

Eskişehir'de sıcaklığın 1 ila 3 derece artarak tekrardan mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

YAŞAM

Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artacağı öngörülürken, Sarıcakaya ilçesinde 43 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji tahminlerine göre Eskişehir'de havanın az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.