Hava Haberleri

hava haberleri ve güncel hava gelişmeleri, hava ile ilgili tüm video, hava fotoğrafları ve hava haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de bir süredir mevsim normallerine göre düşük seyreden hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, güzel havada sokaklara dökülen vatandaşlarla buluştu.

YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde sağanak yağmur beklenirken, bazı ilçelerde hava sıcaklığının eksi değerlere düşeceği öngörülüyor.

YAŞAM

Eskişehir'de hafta sonu don hadisesi beklendiğinden meteoroloji yaşanabilecek olumsuzluklara karşı halkı uyardı.

YAŞAM

Eskişehir’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü'nün uyarısına göre kent genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı belirtildi.

YAŞAM

Eskişehir'in belli noktalarında gün içinde etkili olacağı tahmin edilen aralıklı yağmurun akşam saatlerinde ise etkisini kaybetmesi bekleniyor.

GÜNDEM

 Eskişehir’de soğuk havaların etkisini göstermesinin ardından vatandaşlar botlarını yeniletmek için ayakkabıcılara ilgi göstermeye başladı.

YAŞAM

Son günlerde etkili yağışlardan sonra Eskişehir’de öğle saatlerinde güneşin yüzünü göstermesiyle vatandaşlar dışarıda güzel havanın tadını çıkardı.