Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Çamlıca Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Uluönder Mahallesi’nde kurduğu iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi.

POLİTİKA

CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, iftarını Ihlamurkent Mahallesinde hemşerileri ile beraber yaptı.

SAĞLIK

Günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceği uzmanlar tarafından ifade edildi.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve kırsal ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlediği geleneksel iftar davetleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliğine iki mahallede 8 bin kişi...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Ayının ilk gününden beri mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor. Dayanışma, birlik ve beraberlik...

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği bu kez Çamlıca Mahallesi'nde düzenlendi.

SAĞLIK

ESOGÜ Hastanesi personeli ve hasta yakınları iftar davetinde bir araya geldi.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleri, kent merkezi ve kırsal ilçeler olmak üzere şehrin dört bir yanında devam ediyor.

SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar davetlerinde amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, duayenler, antrenörler ve sporcular bir araya geldi.

YAŞAM

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleriyle iftar yaptı.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç, yerel seçim çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.

YAŞAM

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe müftülükleri engelli koordinatörlükleri ile hayırseverlerin katkılarıyla Şahver Sultan Engelsiz Camii'nde engelli...

POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Sazova Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.