Jasat Haberleri

jasat haberleri ve güncel jasat gelişmeleri, jasat ile ilgili tüm video, jasat fotoğrafları ve jasat haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'de 3 kadının fuhşa zorlandığı bilgisini alan jandarma ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucunda kadınları kurtarırken, olayın faili olan şüpheliyi ise...

ASAYİŞ

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından tekrar başlatılan inceleme sonucu, 19 yıl önce kızını öldürdüğü ve intihar süsü verdiği...

ASAYİŞ

Eskişehir’de çeşitli yöntemler ile 65 ayrı suça karıştığı iddia edilen şüpheli JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde 8 koyunu çalan 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, farklı sürelerde hapis cezası bulunan 51 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 20 ayrı suçtan kaydı ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranması bulunan 23 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bir evden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle jandarma ekiplerince yakalanan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de farklı suçlardan kayıtları bulunan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari şahıs, jandarma ekiplerinin denetimi esnasında yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’den çaldıkları 50 bin lira değerindeki 3 ton 667 kilogram soğan ile Sakarya’ya giden şüpheliler, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.