Kazandı Haberleri

Kazandı haberleri ve güncel Kazandı gelişmeleri, Kazandı ile ilgili tüm video, Kazandı fotoğrafları ve Kazandı haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Mihalıççık kırsal ilçesini kazanan DSP ve Haydar Çorum oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Günyüzü kırsal ilçesini kazanan BBP ve Hidayet Özmen oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Sarıcakaya kırsal ilçesini kazanan AK Parti ve Ahmet Dönmez oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Seyitgazi kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Uğur Tepe oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Alpu kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Gürbüz Güller oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Çifteler kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Zehra Konakçı oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir İnönü kırsal ilçesini kazanan AK Parti ve Serhat Hamamcı oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Beylikova kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Hakan Karabacak oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Mahmudiye kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve İshak Gündoğan oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Sivrihisar kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Habil Dökmeci oldu.