Türk milleti olarak önemli günlerden geçiyoruz. Çok yoğun ve olağanüstü şartlar altında bir genel seçim dönemi geçirdik. Sonuçları itibariyle üzerinde hala konuştuğumuz ve tartıştığımız önemli bir dönemi geride bıraktık.Seçimler bitti artık önümüze bakıyoruz  diyen Kabasakal sözlerine şöyle devam etti:Tabii ki en büyük hatırlatmayı Sayın Büyükerşen’e yapmamız gerekiyor. 

Kıymetli Yılmaz Hocamız, 

Eskişehir’e önemli hizmetleriniz oldu bunu bizler de tüm Türkiye de kabul ediyor. Artık şehrin diğer evlatlarının önlerini açma zamanınız geldi de geçiyor bile. Medyaya yaptığınız talihsiz ve mesnetsiz açıklamaları bir paniğin tezahürü olarak görüyoruz. Yine partimizi bağlayacak şekilde algı operasyonu hareketlerini bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu hareketler saygınlığınıza ve ağırlığınıza gölge düşürüyor. 

Eskişehirimiz ve Türkiye belaltı siyasetten çok çekti. Gelin siyasiler olarak ilkeler üzerinden her şeyi tartışalım. Ama ucuz eylem ve söylemleri lütfen bırakın. Günün sonunda sayın vekilimizin ve biz yerel teşkilatların seslendirdikleri Genel merkezlerimiz tarafından değerlendirilecek ve yerel seçimlere ilişkin nihai karar partilerin yetkili kurulları tarafından verilecektir. Genel Başkanımız, Genel Merkezimiz, kıymetli vekilimiz, il ve ilçe yönetimleri olarak yek vücuduz. Eskişehirimize en iyi şekilde hizmet etmek tek amacımız. Sizlere de bunu tavsiye ediyoruz. Bazen çekilmek, yol vermek de büyük bir hizmettir diyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum, şeklinde konuştu.