Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda bulunan fabrika ve iş yerlerini ziyaret ederek işçi ve emekçilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt son olarak Baycan Elektrik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Aş., Balbaylar Prefabrik ve Konteyner Fabrikası ile Aktaş İhtiyaç Maddeleri Gıda İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Sti.’yi ziyaret etti. Ziyaretlerinde işçi ve emekçilerin taleplerini dinleyen Başkan Kurt, 31 Mart Yerel Seçimlerinde işçi ve emekçilerden destek istedi.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda bulunan fabrika ve iş yerlerini ziyaret ediyor. İşçi ve emekçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, onlarla ekonomiden yerel seçimlere birçok konuda sohbet ediyor. İşçilerin ve emekçilerin taleplerini, dertlerini dinliyor, sorularına cevap veriyor. Başkan Kurt, son olarak Baycan Elektrik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Aş; Balbaylar Prefabrik ve Konteyner Fabrikası ile Aktaş İhtiyaç Maddeleri Gıda İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Sti.’yi ziyaret etti.


Başkan Kurt’un ilk adresi Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Baycan Elektrik
oldu. Burada yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kurt, fabrikayı gezerek işçilerle sohbet etti, işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Kurt, Baycan Elektrik Genel Müdürü Engin Yılmaz ve Baycan Elektrik emekçilerine konukseverlikleri için teşekkür etti. Başkan Kurt’un bir sonraki adresi 75. Yıl Mahallesi EMKO Sanayi Sitesi’nde bulunan Balbaylar Konteyner oldu. Evren Balbay ve Balbaylar Konteyner emekçileri ile bir araya gelen Başkan Kurt, Evren Balbay ve emekçilere sıcak sohbetleri ve ev sahiplikleri için teşekkür etti.

Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz" Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz"

Başkan Kurt’un son adresi 75. Yıl Mahallesi ESTİM Toptancılar Sitesi’nde bulunan Aktaş Gıda oldu. Ramazan Aktaş ve Aktaş Gıda emekçileriyle bir araya gelen Başkan Kurt, Ramazan Aktaş ve Aktaş Gıda emekçilerine konukseverlikleri için teşekkür etti.