Akil Gençler Platformu'nun düzenlediği "Gençlik Karar Verdi" organizasyonuna katılan Nebi Hatipoğlu bu programda Eskişehirspor ile ilgili önemli açıklamalara imza attı. Hatipoğlu aynı zamanda 31 Mart'tan sonra belediye başkanı koltuğuna oturduğu takdirde Eskişehir genelinde gençlere yönelik yapacağı projeleri de kamuoyuna aktardı.

Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehirspor ile ilgili konuşmasında kendisinin bir süredir tekrar tekrar gündeme getirdiği Eskişehirspor'un şirketleşmesi konusu dikkatleri çekti.

Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!" Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu;

"Hem Eskişehir'i hem de Eskişehirspor'u Süper Lig'e çıkaracağız hiç merak etmeyin. Biz bunu bir defa başardık bir defa daha başaracağız. Eskişehirspor için yapacağımız farklı işler de var. İnşallah projelerimizi açıklayacağız. Eskişehirspor'u muhakkak şirketleştireceğiz. Eskişehirspor'u belediye şirketi yapacağız. Ayrıca kulübümüzü sadece futbolda değil basketbolda, voleybolda ve diğer bireysel sporlarda da geliştirmek istiyoruz." dedi.