Eskişehir'de orman köylerinde yaşayan vatandaşlar AK Partili Hatipoğlu'na kendileri ile ilgili sorunun çözümü için sunduğu yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Orman köylüleri 6831 sayılı Orman Kanunu’nun 40’ıncı maddesinin kendilerine sağladığı imkânlar doğrultusunda, fidan dikim işlerinin kendilerine verilmesiyle alâkalı oluşan sıkıntının giderilmesini sağlayan Nebi Hatipoğlu‘na teşekkür ettiler.

Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı

Konuyla ilgili açıklama yapan Doğray Kooperatifi Başkanı olan ve aynı zamanda Beylikova’ya bağlı Süleymaniye Köy Muhtarı Lütfü Bayraker;

Eskişehir bölgesinde faaliyet gösteren Doğray Kooperatifi olarak bize bağlı 6 köy bulunmaktadır. Aynı şekilde Eskişehir genelinde onlarca kooperatif var ve bu kooperatiflere bağlı yüzlerce köy bulunuyor. Binlerce köylünün 40’ıncı madde dolayısıyla yıllardan beri sağladığı gelir var. Bu sene dikim işimizle alakalı çıkan sıkıntıyı AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’na ilettik. Milletvekilimizin uğraşları sonucu köylümüzün yapacağı işlerle ilgili oluşan sıkıntı giderildi. Bundan dolayı Nebi Hatipoğlu'na teşekkür ediyoruz. Köylünün derdiyle yakından ilgilenmesi, bu duyarlı davranışı köylülerimizi çok mutlu etmiştir. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı’mız sayın İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü’müz sayın Bekir Karacabey’e de her zaman orman köylülerinin yanında oldukları için teşekkür ederiz.” dedi.