AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında vatandaşlarla buluşarak, ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte Çifteler ilçesini ziyaret etti. Hatipoğlu, günün erken saatlerinde geldiği Çifteler ilçesindeki ilk ziyaretini Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’a gerçekleştirdi. Çifteler Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette ilçe hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, daha sonra Çifteler Kaymakamı Mehmet Usta’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çifteler ilçesindeki faaliyetler ve yerel yönetim projeleri hakkında konuşuldu. Nebi Hatipoğlu ve Cumhur İttifakı paydaşları, kendilerini makamında ağırlayan Çifteler Kaymakamı Mehmet Usta’ya teşekkür etti. Kaymakam Usta, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Çifteler’de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Hatipoğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla buluştu. İlçede yürütülen faaliyetler ve vatandaşların yerel yönetimlere olan beklentileri hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette muhtarlara seslenen Hatipoğlu, 

Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı

“Büyükşehirlerde belediyecilik, kent merkezinde verilen hizmetin, ilçelerin en uzak köyüne kadar götürülmesini gerektirir. Maalesef Eskişehir’de 25 yıldır bırakın ilçeleri, kent merkezinde bile 1-2 mahalle hariç hizmet yapılan mahalle yok. Belediyelerin kentin tamamına hizmet götürmesi mecburidir. Ulaşım bir hizmet değil sorumluluktur. Bu zamana kadar alınmayan tüm sorumlulukları yerine getireceğiz ve Eskişehir’in ilçesine de merkezine de AK Parti belediyeciliğini götüreceğiz. İlçelere hem otobüs hem de yol  hizmetlerini tamamlayıp, vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Belediyeler bahane üretme makamı değil. ‘Öyle oldu, böyle oldu’ diyerek hiçbir sorumluluk almıyorlar. Bu paralar doğru kullanıldığında bahane değil hizmet üretmeyi tüm halkımız görecek. 31 Mart’tan sonra çiftçilik ve hayvancılık yapan vatandaşlarımız için hazırladığımız projeleri ivedilikle uygulamaya başlayıp, Eskişehirimizi kalkındıracağız” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 16 At 17.37.02

Hatipoğlu’dan Çiftelere mezbaha ve kapalı pazar müjdesi 

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte ziyaret ettiği Çifteler ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Hatipoğlu, yoğun katılımın olduğu açılışta vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Seçim irtibat bürosunun açılışında önce kurban kesilerek, dualar edilirken, vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Hayvancılığın ve çiftçiliğin merkezi Çifteler, kıymet görmesi gereken bir ilçeyken, maalesef mevcut büyükşehir yönetimi tarafından unutulmuş, değer görmeyen bir ilçe haline geldi. Biliyorsunuz, Eskişehir de hizmet yönünden unutulmuş durumda. Koskoca şehrin mezbahası yok. Yediğimiz et helal kesim mi? Yoksa değil mi? bilmiyoruz. Sağlıklı mı? Steril mi? Onu da bilmiyoruz. Biz vatandaşımızın sağlığı için mezbaha problemini çözeceğimize söz verdik. Eskişehir’de de diğer ilçelerimizde de mezbahaları yapacağız. 31 Mart’tan sonra Çifteler’de ki mezbahamızı hemen yapacağız. Yeri, projesi ve planlaması tamamen hazır. Ayrıca kapalı pazar için de planlamalarımızı aynı şekilde hazırladık. Rakiplerimiz, ‘yapamazlar’ diye bir laf tutturmuşlar, hiç merak etmeyin onlar yapamadı ama bu işi bir tek biz yaparız. Bizim yapacağımız hizmetlere CHP’li rakiplerimizin hayalleri dahi yetmez. Zaten kendileri 25 yıldır yapmamışlar. Bir dedikodu  tutturmuş gidiyor, ‘Eskişehir’in altı suymuş, tramvay yer altına inemez’ diye. Yahu biz hızlı treni denizin altına nasıl indirdik? İstanbul’da Anadolu’dan Avrupa’ya denizin altından yol yapmadık mı? Biz bilmiyor muyuz yerin altında su olduğunu? Bilim konuşuyoruz, önce araştırıyoruz, sonra planlıyoruz. Öyle, ‘Olmuyor, olamaz, bu iş kolay değil’ gibi bahanelerle hizmetten kaçmayın. Diyorum ya hayalleri yetmez diye, hayalleri yetmediği için böyle konuşarak, vatandaşı kandırmaya çalışıyorlar. Hiç merak etmeyin kıymetli hemşehrilerim. AK Parti belediyeciliğinde ‘yapılamaz’ denilerek yapılmayan tüm hizmetleri yaparak, Eskişehir'i hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 02 16 At 17.36.57

Nebi Hatipoğlu, Çifteler ziyareti çerçevesinde ilçedeki pazar alanını ve esnafı ziyaret ederek, ihtiyaç ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Hatipoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların ricasını geri çevirmeyerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Çiftelerli vatandaşlar, yerel seçimlerde Hatipoğlu’na ‘tam destek’ sözü verdi.