Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarını, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de sürdürüyor.

Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları Batıkent Mahallesi Kumluk Sokak, Sütlüce Mahallesi Öz Sokak, Esentepe Mahallesi Egemenlik Sokak, Zincirlikuyu Mahallesi Dirlik Caddesi, Uluönder Mahallesi Fevziçakmak Caddesi’nde devam ediyor.

Kilit taş, bordür, karo ve kaldırım çalışmaları ise Yenibağlar Mahallesi’nin muhtelif sokakları, Çamlıca Mahallesi Günay Sokak, Esentepe Mahallesi Yüce Sokak, Hacı Ali Bey Mahallesi Dumrul Sokak, Batıkent Mahallesi Cennetlik ve Kervan Sokak’ta sürüyor.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Yenibağlar, Yeni Akçayır, Yusuflar, Aşağı Söğütönü, Tekeciler, Sazova Mahallelerinde gerçekleştiriliyor.

Mahalle sakinleri gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirtirken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini bildirdi.