Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki sahadaki seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Oğuz Beki son olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği'ni (ESGİAD) ziyaret etti.

Oğuz Beki Nadir Küpeli ile bir araya geldi

Beki 13

Oğuz Beki'nin ilk ziyareti EOSB'ye oldu. Burada Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya gelen Beki, Küpeli ile Eskişehir ve sanayi adına fikir alışverişinde bulundu. Oğuz Beki ziyaretin ardından yaptığı açıklamada;

"Şehrimiz adına fayda sağlayacak fikir alışverişi ve misafirperverliği için Sayın Küpeli'ye teşekkür ediyorum." dedi.

Beki'nin ikinci durağı ESGİAD oldu

Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı

Beki 12

Oğuz Beki'nin ikinci durağı ise Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) oldu. Aynı zamanda bu derneğin bir üyesi de olan Oğuz Beki, arkadaşı Ulaş Entok başkanlığındaki ESGİAD Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Zafer Partisi Adayı Beki ESGİAD ziyaretinin ardından; 

"Kıymetli dostum Ulaş Entok’un Dernek Başkanlığı görevini yerine getirdiği ve benim de önceki dönemlerinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğum Eskişehir Genç İş Adamları Derneği’ni ziyarette bulundum. Tüm Yönetim Kuruluna ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Üyesi olduğum ESGİAD, Eskişehir’de genç girişimci istihdamının önünü açarak ve her daim destekleyerek şehrimizde ticaretin temel taşlarını oluşturmuş kıymetli iş insanlarını bünyesinde barındıran değerli bir oluşumdur. Yaptığımız ziyarette iş dünyasının sorunlarına yönelik ürettiğimiz çözüm önerilerimizi ve Zafer Partisi Belediyeciliği ile şehrimize kazandırmayı hedeflediğimiz Teknokent projemizi Dernek Başkanımız Ulaş Entok ve saygıdeğer dernek üyeleri ile paylaştık. Yaptığımız keyifli görüşme ve bizimle paylaştıkları talepler ve öneriler için kendilerine çok teşekkür ediyorum." açıklamalarında bulundu.