Odunpazarı Şehrin Ateşi Seramik Galerisi, seramiğin serüvenine Seval Yılmaz Yatır ile devam ediyor. Yatır, Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’nin sanatçı odalarında atölye çalışmalarını yürütürken, galeriyi ziyarete gelen sanatseverler seramik eserlerin yapılış sürecine tanıklık edecek.


Odunpazarı Belediyesi, Arasta Çarşısı içinde yer alan bir binayı, seramiğin serüvenini yansıtan Odunpazarı Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’ne dönüştürdü. Kapılarını seramik sanatçılarına açan Odunpazarı Şehrin Ateşi Seramik Galerisi, Sanatçı Odasında seramik sanatçılarını ağırlayarak onların eserlerinin yapılış sürecine tanıklık ediyor. Odunpazarı Şehrin Ateşi
Seramik Galerisi Sanatçı Odası, Seval Yılmaz Yatır’ı konuk edecek.


16 Nisan Salı gününden itibaren Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’nin sanatçı odalarında atölye çalışması yürütecek olan Seval Yılmaz Yatır, burada bir birinden eşsiz eserler üretecek. Galeriyi ziyaret eden sanatseverler ise Yatır’ın gerçekleştirdiği çalışmalar ile seramik eserlerin var oluş sürecine tanıklık edecek. Sanatçının çalışmalarını canlı olarak izleyecek olan
sanatseverler, Yatır’ın seramik sanatı ve sanatçının eserleri ile ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı da yakalayacak.


16 Mayıs Perşembe gününe kadar Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’nin sanatçı odalarının konuğu olacak olan Seval Yılmaz Yatır, atölye çalışmaları sırasında yaptıkları eserlerden 2 tanesini Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’ne hediye edecek. Yatır’ın atölye çalışmasını izlemek isteyen seramik meraklıları, 16 Mayıs Perşembe gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında Şehrin Ateşi Seramik Galerisi ziyaret edebilir.

Sokak Müzisyenleri Sıcak Havayı Fırsat Bildi Sokak Müzisyenleri Sıcak Havayı Fırsat Bildi

Şehrin Ateşi Galerisi Seval Yılmaz Yatır’ı Konuk Edecek (1)