CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz paylaştığı bir video kaydı ile, AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu'na bağlı ekiplerin, güpegündüz, şehrin ortasına korsan afişler astığını açıkladı.

Talat Yalaz;

Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı

"Bugün 23 Mart Cumaretesi, saat 12.00. Şehrin göbeğinde, güpegündüz, Nebi Bey'in ekipleri tarafından buraya korsan afişler asılıyor. Asan arkadaşları uyardık. Kendilerine bu talimatı aradıklarını ancak; buna rağmen asmaya devam edin şeklinde bir geri dönüş olduğunu bizlere ilettiler. Biz de polisi aradık. Gerekli itirazlarımızı yaptık.

Korsan afişlerin asıldığı yer Millet Bahçesi'nin dış cephesi, yani kamusal bir alana Nebi Bey'in afişleri korsan şekilde asılıyor. Bu da Nebi Bey'in son virajda ne kadar panik olduğunu gösteriyor. Son çare olarak bunlara başvuruyor. Bu konuyla ilgili gerekli tüm hukuki işlemleri başlattığımızı ve konunun takipçisi olacağımızı bütün Eskişehir'in bilmesini isterim." şeklinde bir açıklama yaptı.