CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP'nin Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci ile birlikte Kaymaz Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Ünlüce bu ziyaret kapsamında Kaymaz Muhtarı Bayram Canıgür ev sahipliğinde Kaymazlı kadınlar ile bir araya geldi.

Ayşe Ünlüce ziyareti sonrasında; "Kırsalda kadınlarımız birleşsin, kooperatifler kursun, biz de alım garantisi ile kendilerini destekleyelim istiyoruz. 31 Mart’tan sonra 12 ilçemiz için kırsal kalkınma projelerimize yenilerini ekleyerek üreticimizi destekleyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Ünlüce Kaymaz 1

Ünlüce daha sonra CHP Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci ile birlikte Kaymazlı vatandaşlar ile bir araya geldi ve onların sorunlarını, beklentilerini dinledi. Ayşe Ünlüce; "Kaymaz’daki bu coşku ve güveni Sivrihisar’ın tüm mahallelerine yayacak ve 31 Mart’ta Sivrihisar’ı da tam anlamıyla sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız." diyerek Sivrihisar'ın tamamında CHP olarak etkin olacaklarının mesajını da verdi.

Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev

Başkan adayı Ünlüce Kaymaz'dan ise Mahmudiye ilçesine geçiş yaptı ve burada CHP'li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ile birlikte İsmetpaşa kırsal mahallesini ziyaret etti. Ünlüce, İsmetpaşa'da vatandaşların büyük sevgi seliyle karşılandı.