Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yılbaşı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte belediye personeli ile bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çalışanlar katıldı.

Başkan Ataç: Siyaset yapmaya değil, hizmet yapmaya geldik

Başkan Ataç etkinlikte Tepebaşı Belediyesi’nin ülkeye örnek bir yerel yönetim anlayışına sahip olduğuna dikkat çekti. Başkan Ataç gecede yaptığı konuşmasında, “Değerli emekçi dostlarım, çalışma arkadaşlarım. Bir seneyi daha geride bırakıyoruz. Tepebaşı Belediyesi, Türkiye’de ayrıcalıklı bir belediye konumuna geldi. Bunda hepinizin tek tek alın teriniz var, elinize, emeğinize sağlık. Eskişehirlilerin desteği ve sizlerin emekleri sayesinde Türkiye’nin örnek belediyesi olduk. 2023 yılında da çok çalışarak kentimize en iyi hizmeti, eşitçe sunmaya devam edeceğiz. Biz rutin belediyecilik çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettireceğiz. Temiz enerji, atık yönetimi ve geri dönüşüm, sosyal projeler ile de her zaman olduğu gibi fark yaratacağız, ilklerin belediyesi olmaya devam edeceğiz. Ben doğruları konuşmaktan yanayımdır, belediyede siyaset yapmam. Kimseye asla siyasi görüşüne göre yaklaşmam. Belediyemizin içinde 20 yıldır bir kez siyaset yapmadım. Biz buraya siyaset yapmaya değil, hizmet yapmaya geldik. Vatandaşımızın yüzünü güldürmek bizler için çok kıymetli. Tepebaşı Belediyesi ailesi olarak, Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda da mütevazı olamayacağım, işimizde çok iyi olduğumuzu ülkemize örnek olduğumuzu söyleyebilirim. Türkiye’ye daha önce gelmeyen ödülleri, bu sayede kazanıyoruz. Bu başarı ile ne kadar gurur duysanız azdır. Birlik, beraberlik ve sevgimizi çoğaltalım. Tepebaşı ailesi olarak, hemşehrilerimiz ve Eskişehir için en iyi şekilde hizmet vermek üzere çalışmayı sürdüreceğiz. Yolumuz açık olsun, mutlu bir sene olsun” sözlerini kullandı.

Gecede Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü de Tepebaşı Belediyesi çalışanlarının yeni yılını tebrik etti. Programda Başkan Ataç belediye personeli ve aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlik yılbaşı hediyesi çekilişi ve Soup Opera grubunun şarkıları ile son buldu.