Özgür Özel Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerini Ziyaret Etti Özgür Özel Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında açmaya devam ettiği seçim iletişim ofislerinden birini daha Muttalıp Mahallesi'nde açtı. 16 Şubat akşamı 21.00 sularında, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirilen açılış törenine partililerin ve Muttalıp halkının ilgisi oldukça yoğundu. Son Derece kalabalık geçen açılış töreninde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir'deki önemli isimleri de hazır bulundu.

Açılış konuşmaları sonrasında yapılan dualar ve kurdele kesimi ile Muttalıp Seçim İletişim Ofisi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından vatandaşlar başkana adayları ile görüştü. CHP heyeti açılış sonrasında iki farklı kıraathanede vatandaşlarla da bir araya geldi ve onların sorunlarını dinledi.

Bu organizasyona; CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi Kangal ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce katılım gösterdi.

Açılış Manşet

Ayşe Ünlüce Bu Kez Çok Sert Konuştu

Muttalıp Seçim İletişim Merkezi açılışında kürsüye çıktı ve kürsü konuşmasında sert sözler ile iktidar partisine ve AK Parti Adayı Hatipoğlu'na yüklendi.

Ayşe Ünlüce;

"Muttalıplı hemşehrilerim siz üretkensiniz, emektarsınız. Tarım ve hayvancılıkla Eskişehir ekonomisini ayakta tuttunuz. Ama ne oldu sonucu? Bugün gelinen ekonomik politikalarla ürünlerinizi satamaz, hayvancılık yapamaz ve tarımı bitirme noktasına geldiniz. Bu seçimde bunu bitirecek miyiz?

Biraz önce Ahmet Başkanım söyledi. 'Bizde yalan yok riya yok.' dedi. Siz peki yalancılara bir kez daha oy verecek misiniz? Yoksa doğruyu söyleyenlere mi oyunuzu vereceksiniz?

Bakın bugün Eskişehir'de çevre yolunu yapamayanlar, Alpu yolunu Seyitgazi yolunu yapamayanlar Ölüm Yolu ismini taktıranlar batçık yapacağız diyorlar. Tramwayı yeraltına alacağım diyorlar. İnanıyor musunuz bunlara?

Bu ekip ise sizlere doğruları söyledi yalan vaat vermedi. Yılmaz Hocamız, Kazım Başkanımız, Ahmet Başkanımız hep doğruyu söyledi. Bunu da yaptıklarıyla size kanıtladılar. Ben de artık bu ekibin parçası olarak Cumhuriyetin 100. yılında bir kadın belediye başkan adayı olarak karşınızda olmaktan gurur duyuyorum.

Eskişehir'e adaletli ve şefkatli bir kadın eli değsin diyorum. Buna çok ihtiyacımız var. Bizi çok ayrıştırdılar, çok kutuplaştırdılar. Birbirimize iftiralar attırdılar, yalanlar söylediler, en hassas konularımızla dalga geçtiler. Buna izin vermeyelim, biz birbirimize sahip çıkalım. Eskişehir bugüne kadar hep vefalı oldu. Ben bundan sonra da vefalı olacağına, doğruları söyleyenlere destek olacağına eminim. Çünkü ben Eskişehir halkına inanıyorum. 31 Mart akşamı bu ipi kazanarak göğüsleyeceğiz!" dedi.