Mevcut Tepebaşı Belediye Başkanı ve CHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç, Muttalıp Mahallesi'ndeki seçim iletişim ofisinin açılışına katılan dev kalabalığa bir müjde verdi.

Başkan Ataç açılışta yaptığı konuşmada;
 

“Sevgili dostlar, bu serin havada bu meydanı doldurdunuz. Size minnettarım. Bizi yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz. Ben ne zaman gelsem kahveye, eve, cenazeye, düğüne hep sıcak ilginizi verdiniz bana. Ama bir şey noksan, oyu azıcık verdiniz. Oyunuzu fazlalaştıralım. Olur mu? En azından iktidar partisine verdiğiniz kadar vermenizi
rica ediyorum. Muttalıp Mahallemizi farklı yere götüreceğiz.

Talat Yalaz ve Ekibinden Başkan Ataç'a Ziyaret Talat Yalaz ve Ekibinden Başkan Ataç'a Ziyaret

Sevgili dostlar, burada çok güzelgünlerimiz geçti. Beraber ağladık, beraber sevindik, beraber yol yürüdük. Ramazan'da olsun, Çanakkale'de olsun, her yerde beraber olduk. Bu bizim samimiyetimiz, size olan düşkünlüğümüz. Bizde yalan yok, dolan yok, hile yok, hurda yok, namussuzluk yok. Bir tek şey var, insan sevgisi var. O sevgi de sizlere ait arkadaşlar. Sevgiyi verdiniz.” dedi.


Ataç; “Eskişehir’de ciddi bir sevgi, birliktelik var”


Başkan Ataç;

“Bugün üç belediye başkanı olarak karşınıza çıktık. Bildiğiniz gibi şu anda Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Hocamız emekli oldu artık. Onun yerine Ayşe bacımızı gösterdi. Ayşe bacımız huzurunuzda. Kendisi yaklaşık 8 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ile beraber yol aldı. Kendisi çok iyi bir hukukçudur. Aynı zamanda Yılmaz Hocamdan belediyeciliği de iyi öğrendi. Bugün karşınıza deneyimli bir bürokrat olarak değil, deneyimli bir siyasetçi olarak çıktı. Bu hakkı verelim arkadaşlar.

Eğer bana oy verecekseniz Ayşe bacımıza da, Kazım başkanımıza da oy verin. Bu üçlüyü bozmayın. Çünkü şu anda Eskişehir'de ciddi istikrar var. Ciddi sevgi var, ciddi olarak birliktelik var. Bu konforu bozmayalım. Bilmediğiniz kişilere oyunuzu paylaşmayınarkadaşlar. Biz size istediğiniz zaman her türlü hizmeti verdik, her türlü arkadaşlığı verdik,dostluğumuzu verdik. Samimiyiz. Hakikaten samimiyiz. Sizin de samimiyetinize çok inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sizlere.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ataç; “Muttalıp’a kreş yapacağız”


Muttalıp halkına müjde de veren Başkan Ataç, “Buradaki belediye hizmet binamızın yanına bir temel attık. Buraya bir düğün salonu ve bir kreş yapacağız. Buradaki annelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakacaklar. Düğün salonunda da iyi günde kötü günde bu çatı altına gireceğiz. Bunlar için bir zaman veremiyorum ama en kısa sürede hizmete açacağız o günde beraber olacağız” diye konuştu.