Ahmet ataç Haberleri

ahmet ataç haberleri ve güncel ahmet ataç gelişmeleri, ahmet ataç ile ilgili tüm video, ahmet ataç fotoğrafları ve ahmet ataç haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi daha temiz ve güvenilir bir çevre için gerekli önlemleri alırken bu doğrultuda gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Ramazan ayındaki birlikteliğe dikkat çekti.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte mevlit okutuldu. Etkinlik sonunda Ahmet Ataç kısa bir konuşma yaptı.

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nden zaferle ayrılan ve 5. dönemine başlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın başkan yardımcıları belli oldu.

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binası önünde personel tarafından coşkuyla karşılanan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt....

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Çukurhisar Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, bin 200 vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, seçim sonuçlarının ardından duyarlı bir davranışa imza attı.

GÜNDEM

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, seçim gecesinin ardından bir açıklama yayınladı.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Tepebaşı merkez ilçesini kazanan bir kez daha Ahmet Ataç oldu.

POLİTİKA

CHP Tepebaşı Belediyesi Başkan adayı Ahmet Ataç 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Ertuğrulgazi Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, 6 bin vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce...

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tekeciler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği bu kez Çamlıca Mahallesi'nde düzenlendi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaflar ile bir araya gelmeye Cengiz Topel Caddesi’nde devam etti. Başkan Ataç, “Ekonomik...