Ayşe Ünlüce ziyaretinde iki başkan Türkiye ve yerel siyaset konularında görüş alışverişinde bulunurken belediyecilik faaliyetleri ve projeler üzerine değerlendirmeler yaptılar. Başkan Bakkalcıoğlu, "Yılmaz Hoca'dan sonra belediye başkanlığına çok yakıştınız. Görevinizde başarılar diliyorum." diyerek Başkan Ünlüce’yi tebrik etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Recai Erdir’in de hazır bulunduğu görüşmede, karşılıklı iş birliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.


Başkan Ünlüce, nazik ziyaretleri için Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Bozüyük Belediyesi ile iş birliği içerisinde olacaklarını belirtti. Ziyaret, çektirilen fotoğrafla sona erdi.

Ayşe Ünlüce Bir Sözünü Daha Yerine Getiriyor Ayşe Ünlüce Bir Sözünü Daha Yerine Getiriyor

T P B 2087

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Bakkalcıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Başkan seçilen Başkan Ataç’ı tebrik etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu makamında ağırladı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşın yüksek teveccühü ile yeniden Başkanlığa seçilen Başkan Ataç’ı tebrik eden Bakkalcıoğlu, yeni dönemde yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, yeniden Bozüyük Belediye Başkanı seçilen Bakkalcıoğlu’nun 4’üncü döneminde de gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar dileyerek tebrik etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: Buğrahan Doğangil