Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirli vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Uluönder Belde Evi’nde kurslara katılan mahalle sakini kadınlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Belde Evi’nde kadınları ziyaret eden Başkan Ataç, kurslar hakkında yetkililerden bilgi alırken kursiyer kadınlarla da sohbet etti.

Ziyaretine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Tepebaşımızın simgelerinden biri olan Belde Evleri projemiz 2001 yılından bu yana kentimize değer katıyor. Başta kadınlarımız olmak üzere tüm Eskişehirliler Belde Evleri’ni çok seviyor. Bugün de Uluönder Belde Evimizde bir aradayız. Kadınlarımızı kurslarında ziyaret ettim, memnun olduklarını öğrenince ben de çok mutlu oldum. Tepebaşı’nın başarısında, projelerinde insanı odak noktasına koymasının sırrı vardır. Tepebaşı, birbirine sevgi ve güven ile bağlı insanların oluşturduğu bir aile. Kentimiz vatandaşlarımız sayesinde güzel. Bu birliktelik büyüyerek gelişmeye devam edecek” dedi.

Uluönder Belde Evi kursiyerleri de Başkan Ataç’a memnuniyet ve teşekkürlerini iletti.