CHP Eskişehir
Milletvekili Utku Çakırözer enkazdan kurtarılan ve Şehir Hastanesi’nde tedavi gören depremzede yurttaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakırözer, deprem bölgesinde hayatını yitiren Eskişehirlilerin aileleriyle de görüşerek başsağlığı diledi. Çakırözer, “Yaşadığımız bu büyük felaketi dayanışma içinde birbirimize destek olarak atlatacağız. Acılarımızı paylaşarak hafileteceğiz” dedi.
HASTANELERDE TEDAVİ GÖREN DEPREMZEDELERE ZİYARET
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Kahramanmaraş ve Hatay’da depremzedelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, depremde enkaz altından kurtarılarak Eskişehir’e getirilen ve hastanelerde tedavi gören yurttaşları ziyaret etti. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde
tedavi gören depremzede yurttaşları ziyaret eden Çakırözer, talep ve ihtiyaçları dinledi, geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakırözer, Kahramanmaraş merkezli depremde, deprem bölgelerinde hayatını yitiren Eskişehirlilerin aileleriyle de görüşerek başsağlığı diledi.
DAYANIŞMAYLA HAFİFLETECEĞİZ
Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Çakırözer, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili kapsayan bu büyük felaketin tarifi çok zor. Depremde enkaz altından çıkarılan yurttaşlarımızın Eskişehir’deki hastanelerimizde tedavileri sürüyor. Doktorlarımız, sağlık
emekçilerimiz yaraların sarılması için herkes seferber. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Acılar büyük ama hep birlikte dayanışmayla yaralarımızı saracak, acılarımızı paylaşarak hafifleteceğiz.Temennimiz bu buyük acıların bir daha yaşanmaması” dedi.