Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Halk İçin Halk Merkezleri’ sloganı ile Odunpazarı’na yeni halk merkezleri açmaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi’nin 17’nci halk merkezi Çankaya Mahallesi’ne açılacak. Halk merkezine geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan usta sanatçı Cüneyt Arkın adı verilecek.

HALKIN KAHRAMANININ ADI HALK MERKEZİNDE YAŞAYACAK

Halkın sanatçısı ve kahramanı olan Cüneyt Arkın’ın adı halk merkezi ile ölümsüzleştirilirken, Cüneyt Arkın Halk Merkezi’nde özellikle kadınlar ve çocukların kişisel gelişimleri için keçe, örgü, iğne oyası, mefruşat, takı, dikiş, İngilizce ve Matematik gibi branşlarda atölyeler düzenlenecek. 250 m2 alana sahip Cüneyt Arkın Halk Merkezi, Çankaya Mahallesi Huzurlu Sokak No: 4 adresinde bulunuyor. Cüneyt Arkın Halk Merkezi’nin açılışı, 9 Ekim Pazar günü saat 14.00’de usta sanatçının ailesinin de katılımı ile yapılacak.

HALK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya Mahallesi’ne Odunpazarı Belediyesi’nin 17’nci halk merkezini açtıklarını söyledi. Hemşehrilerine verdiği ‘halk merkezi’ sözünün arkasında olduğunun altını çizen Başkan Kurt, “Odunpazarı’nda 16 mahallede 17 halk merkezi bulunuyor. Özellikle kadınların kişisel gelişimi ve meslek edinmesi; çocukların da derslerine yardımcı olması için halk merkezlerimizde çeşitli branşlarda atölyeler açıyoruz. Odunpazarı’ndaki halk merkezlerimizin sayısını artırmaya devam edecek, ‘Halk için’ gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerimizi aynı zamanda hemşehrimiz de olan usta sanatçımız Cüneyt Arkın’ın adını yaşatacağımız, Cüneyt Arkın Halk Merkezi’nin açılışına davet ediyorum” dedi.