Domates, un, sucuk… Hepsi yurt dışından geliyor!

Eskişehir Haber Ajansı’na (EHA) konuşan Marco Pizzaria’nın sahibi Erman Güntaç, dünyaca ünlü pizzayı Eskişehir’e getirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Açıklamasında, dünyaca ünlü Napoli pizzasının özelliklerini anlatan Güntaç; “Marco, diğer pizzalardan çok farklı! Çünkü Marco gerçek bir Napoli pizzası. Tamamen aslına uygun malzemelerle üretiliyor. Napoli Pizzacılar Derneği’nin belirlediği standartlar var. Biz de bu standartlara göre lezzetlerimizi sunuyoruz. Örneğin domateslerimiz İtalya’dan geliyor. San Marzano domatesi. Bu domatesin özelliği İtalya’da bulunan bir yanardağın eteklerinde özel bir toprakta yetişiyor olması. Sucuklarımız Bosna’dan geliyor. Bununla birlikte yine Napoli Pizzasına özgü unumuzu da Napoli’den getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Önceliğimiz lezzet”

Napoli Pizzasını Türk kültürü ile de birleştirmek istediklerine dikkat çeken Erman Güntaç; “Operasyonu gerçekten çok zor bir pizza yapıyoruz. Çok az maya kullanıyoruz ve mayalanması 2 gün sürüyor. Biz bu lezzeti Eskişehirliler ile buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Çünkü bizim ilk önceliğimiz lezzet. Kârlılık ise bizim için şu an ikinci planda kalıyor” şeklinde konuştu.

Güntaç, sözlerinin sonunda ise kendilerine ilgi gösteren ve destek veren Eskişehir halkına teşekkür ederek; “Bu ilginin karşılığını en iyi kalite ile vermeye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

“Bir Eskişehir markası olarak bu lezzetleri il sınırlarının dışına da çıkarmak istiyoruz”

Güntaç: “Gorill Burger ile başladığımız serüven bizi hizmet sektöründe yeni bir yatırıma teşvik etti. Marco, daha butik bir işletme diyebilirim. Ancak az önce de bahsettiğim gibi önceliğimizin yine kaliteli hizmet olduğu bir yatırım Marco. Gorill Burger ve Marco Pizzeria olarak en büyük motivasyonumuz bu lezzetleri Eskişehir sınırlarının dışına da çıkarabilmek.” dedi.