Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt'un, Odunpazarı bölgesindeki ilk ortak seçim iletişim merkezi bugün açıldı. Emek Mahallesi'nde yer alan merkezin açılışına partililer ve vatandaşların çok yoğun ilgisi vardı. Seçim ofisi alanına sığmayan vatandaşlar zaman zaman yola kadar taştı.

CHP adaylarının ortak ofis açılışına CHP'nin yereldeki en üst düzey kurmayları ve belediye başkan adayları tam kadro katıldı. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Araslan'ın yanı sıra; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve CHP'nin tüm kırsal ilçe belediye başkan adayları açılış töreninde tam kadro olarak yer aldı.

İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması

D S C01196

Açılışta İlk sözü CHP İl Başkanı Talat Yalaz aldı. Daha sonra Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt ve Ayşe Ünlüce de açılış konuşmaları gerçekleştirdi. Ünlüce, konuşması esnasında ezan okununca konuşmasına ara verdi ve ezanın bitimini bekledi.

Ünlüce'nin konuşmaları ardından açılış için toplu bir kurdele kesimi yapıldı ve açılış için imam eşliğinde dualar okundu. Açılış töreni ardından törene gelen vatandaşlar CHP'li isimlerle selamlaştı ve kucaklaştı. Seçim iletişim merkezi açılışı başından sonuna kadar dev bir miting görünümünde devam etti ve vatandaşların ilgisinin Emek'te CHP'ye oldukça büyük olduğu görüldü.