Emek Haberleri

emek haberleri ve güncel emek gelişmeleri, emek ile ilgili tüm video, emek fotoğrafları ve emek haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Emek Mahallesi İlk Adım Düğün Salonu’nda Odunpazarı Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

GÜNDEM

Emek Mahallesi Muhtar adayı Mücahit Kırdaş vatandaşların hem gönlünü alıyor hem de Ramazan aylarını tebrik ediyor.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesi'nde 2. seçim iletişim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış tam bir miting havasında geçti.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini, yaşadığı sorunları dinledi.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek, 71 Evler ve Erenköy Mahallelerinde bulunan derneklerin başkanları ile bir araya geldi.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi görkemli bir organizasyon ile Emek Mahallesi'nde bir seçim iletişim merkezi açılışı gerçekleştirdi.

POLİTİKA

Zafer Partisi'nin 2024 yerel seçimlerinde yarışa girecek Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkan adayları Emek Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bir sürücünün aşırı hız sebebiyle tramvay durağına çarptığı ve maddi hasara sebep olduğu öğrenilirken, şoförün olay yerinden kaçtığı iddia...

YAŞAM

Eskişehir’de meteorolojinin uyarısını yaptığı sis kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu.

ASAYİŞ

 Eskişehir’de bir evin balkonunda asılı olan çamaşırları çalan şahıslar, güvenlik kameralarına yakalandı.

YAŞAM

Eskişehir’de başıboş şekilde gezen atların yaşattığı tedirginlik devam ediyor.