Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl, Nebi Hatipoğlu'nun Ülke TV'deki Saadet Partisi tabanı ile ilgili açıklamalarına sert çıktı.

Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!" Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!"

Fesih Bingöl yaptığı basın açıklaması ile "Yeniden Refahlı ve Saadet Partili kardeşlerimiz ile görüşmelerimiz oluyor. Eskişehir'de CHP kazanmasın diye bize oy verecekler. YRP ve Saadet tabanı bizimle." minvalinde açıklamalar yapan AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu'na yüklendi.

Bingöl açıklamasında;

"Değerli basın mensupları, kıymetli Eskişehirliler; AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yandaş medya Ülke TV'de yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Saadet Partisi tabanının kendisine oy verilebileceği yönünde bir beyanata imza attı. Bu beyanatı asla doğru değildir. 

Saadet Partisi; 22 yıldan beri ülkeyi yöneten ve bugün yaşanan sorunların başta hayat pahalılığı ,enflasyon, ekonomi, tarım, sanayi, hukuk, adalet, eğitim ve dış politikalarda ülkeyi uçuruma sürükleyen bir partinin, Eskişehir adayını destekleyeceği yönündeki haberler hayatın olağan akışına asla uygun değildir.

Ülkeyi bu hale getiren, insanları perişan hale getirenlere karşı onurlu bir mücadele veren milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi tabanı hakkında hele hele Ramazan ayında böyle bir hilafi hakikat beyanda bulunan adayın hak helalliği dilemesi şık olacaktır.

Tüm bu iddiaların aksine AKP tabanında, yanlış politikalar yüzünden bu tablonun müsebbibi olanlar gönül bağını kesen kıymetli AKP'li kardeşlerimiz Saadet Partisi ve adaylarına oy vereceklerini alenen çalışmalarımızda bize samimi olarak ifade etmektedirler. 

Bu seçimlerde Türkiye genelinde ve Eskişehir'de Saadet Partimizin çok ciddi başarı elde edeceği gerçeğini kamuoyuyla paylaşırken, Sayın Nebi Hatipoğlu'nu açık oturuma davet ettiğimi tekraren beyan ediyor, 

31 Mart akşamında başka bir Eskişehir'in Saadet Partisi kadrolarıyla mümkün olacağını da ifade ediyorum, saygılarımla." ifadelerine yer verdi.